Terug naar kantoor - veilig en slim!

Ineens bleek die vergadering toch wel in één e-mail te vatten te zijn. Kwamen we erachter dat de bureaustoelen op kantoor toch wel erg prettig waren, in vergelijking met het setje dat bij de eettafel staat. Merkten we dat een goede camera, microfoon en internetverbinding een contactmoment of vergadering kunnen maken of breken. Nederland sloeg massaal aan het thuiswerken.

Langzamerhand lijkt er nu weer een verandering te ontstaan. Bij steeds meer bedrijven besluit men een combinatie te maken tussen thuiswerken en samenkomen op kantoor. De term ‘hybride werken’ werd geboren en is nu al bijna niet meer weg te denken uit het kantoorleven.

"Hoor je me nu?"

Voor welke vorm men ook kiest, het is de flexibiliteit van de mens in combinatie met de technologie van nu, die dit mogelijk maakt. Technologie is namelijk cruciaal om het hybride werkmodel te laten slagen. Hieronder verstaat men natuurlijk vergaderinstallaties, met kraakhelder geluid en haarscherpe camera’s. Maar ook monitoring van de bezetting en de luchtkwaliteit binnen het gebouw zijn voorbeelden van technologie die onze terugkeer naar kantoor gemakkelijker en veiliger moet maken.

Slimme gebouwen

Door gebouwen uit te rusten met slimme apparaten die met die met elkaar samenwerken, kun je eenvoudig jouw medewerkers en bezoekers informeren over huisregels en andere actuele zaken. Ook kunnen medewerkers gebruiken maken van de 'digitale receptie' om gemakkelijk ruimtes te boeken en in één oogopslag te zien welke werkplek beschikbaar, en schoongemaakt is. Met onze slimme oplossingen kun je jouw werkplekken zo inrichten dat ze naadloos aansluiten op jullie bedrijfsdoelen en de behoeften van jouw medewerkers. Bovendien maak je samenwerken zo slimmer, veiliger en efficiënter.

 

Is jouw bedrijf al klaar voor de toekomst?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je een keer sparren met een expert? Wij komen graag bij je langs. Bel ons op 0511 – 460200 of laat een bericht achter via deze site. Je kunt daarvoor de oranje contact button hieronder gebruiken.

Geschreven door Merel Dijkstra

maandag 13 september 2021

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)