PTH Groep: Jouw Expert in Narrowcasting Oplossingen voor de Zakelijke Markt

Ontdek de Kracht van Narrowcasting voor Jouw Bedrijf of Organisatie

Bij PTH Groep begrijpen we dat effectieve communicatie essentieel is voor bedrijven en organisaties in de zakelijke markt. Daarom bieden wij hoogwaardige narrowcasting oplossingen die jouw boodschap naar een hoger niveau tillen.

Narrowcasting op maat voor elke branche

Of je nu een bedrijf, gemeente, overheidsinstelling, ziekenhuis, vergadercentrum of conferentiecentrum bent, PTH Groep heeft de juiste oplossing voor jouw specifieke behoeften. Onze expertise strekt zich uit over verschillende branches en we hebben bewezen successen geboekt met diverse klanten.

Verhoog de impact van je boodschap met onze succesvolle projecten

Wij hebben maatwerkoplossingen geleverd voor een landelijke keten van boekwinkels, waarbij we dynamische narrowcasting toepasten om de klantenervaring te verbeteren en de merkbekendheid te vergroten. Daarnaast hebben we bij verschillende recyclingbedrijven outdoor narrowcasting oplossingen gerealiseerd, waardoor zij op een effectieve manier informatie kunnen delen met bezoekers en medewerkers.

Ook hebben we informatieschermen geleverd aan verschillende hogescholen, waardoor zij hun studenten en medewerkers snel en efficiënt kunnen informeren. Grote landelijke overheidsdiensten, supermarkten en woningbouwstichtingen met meerdere vestigingen hebben ook geprofiteerd van onze expertise op het gebied van narrowcasting, voor een verbeterde interne communicatie en informatievoorziening. We leveren oplossingen die geschikt zijn voor indoor met beeldschermen, led walls en ook voor buiten met geconditioneerde behuizingen of outdoor ledwall oplossingen.

Samenwerkingen met toonaangevende merken en branche-erkenningen

Bij PTH Groep werken we samen met gerenommeerde merken zoals Sony, TDM signage, GoBright, Samsung, LG en Vogels. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om de nieuwste technologieën en hoogwaardige apparatuur te gebruiken bij onze narrowcasting oplossingen. Ons lidmaatschap van de VSI (Vereniging Systeem Integrators) is een erkenning van onze expertise en professionaliteit in de branche.

Optimaliseer jouw Communicatie met Narrowcasting van PTH Groep

Vergroot je Impact en Bereik de Juiste Doelgroep

Wil jij jouw boodschap krachtiger overbrengen en de juiste doelgroep bereiken? Met narrowcasting van PTH Groep heb je de mogelijkheid om je communicatie te optimaliseren en indruk te maken op jouw publiek. Onze bewezen succesvolle projecten en expertise in narrowcasting maken ons de ideale partner om jouw doelen te verwezenlijken.

Verhoog de Herkenning en Bekendheid van jouw Merk

Wist je dat dynamische boodschappen op narrowcasting-schermen niet alleen hoger gewaardeerd worden dan statische, maar ook dat ze zorgen voor een betere herkenning van jouw merknaam en slogan? Door gebruik te maken van onze maatwerkoplossingen, kunnen we jouw merknaam en boodschap effectiever laten opvallen en de herkenbaarheid vergroten.

Creëer Begrip en Interactie met je Doelgroep

Het herhalen van jouw boodschappen via narrowcasting zorgt voor een langdurig contactmoment met jouw doelgroep. Hierdoor kunnen jouw boodschappen beter begrepen worden en ontstaat er een grotere betrokkenheid. Wij helpen je om boeiende en relevante content te ontwikkelen die aansluit bij de behoeften en interesses van jouw publiek.

Maak Gebruik van Sociale Bewijskracht en Autoriteit

Bij PTH Groep werken we samen met gerenommeerde merken zoals Sony, TDM signage, Scala, LG, Vogels en leveren we onze eigen PTH Groep oplossingen. Daarnaast zijn we trotse leden van de VSI (Vereniging Systeem Integrators). Deze samenwerkingen en erkenningen benadrukken onze autoriteit en betrouwbaarheid als expert in narrowcasting.

Laat je Inspireren en Neem Vandaag nog Contact op

Ben jij klaar om jouw communicatie te optimaliseren en de voordelen van narrowcasting te benutten? Laat je inspireren door onze expertise en succesvolle projecten en neem vandaag nog contact op met PTH Groep. Onze deskundige adviseurs staan klaar om jou te helpen met het ontwikkelen van een op maat gemaakt narrowcasting plan dat aansluit op jouw specifieke behoeften.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Geschreven door Martin de Jong

woensdag 3 april 2024

Gemeente Ameland
Hanze University Of Applied Sciences - Groningen
Gemeente Leeuwarden
TRIP advocaten en notarissen
Hogeschool Windesheim - Zwolle en Almere
Fries Museum Leeuwarden
Veiligheidsregio Fryslan, Friesland
Veenstra Fritom transport en wegvervoer
Flexsupport ondersteuning voor uitzendbureaus en personeelsdiensten
SPOT Groningen, Stadsschouwburg en Oosterpoort - cultuur, theater en media
Gemeente *KTD, Achtkarspelen en Tytjerksteradiel - Friesland
Hogeschool Saxion
Stertil, heavy duty hefbruggen en laad- en losoplossingen
Fries Verzetsmuseum, Leeuwarden, Friesland
Inkooporganisatie Pompebled onderwijs
JR Shipping specialist in investeringen in scheepvaart
NP3 Galerie en museum voor onderzoekende en experimenterende hedendaagse kunst
Solidd Steel Structures expert in dynamisch belaste, beweegbare en duurzame staalconstructies
Keramiek museum Princessehof, Leeuwarden, Friesland
St Vitus Parochiezegel, kerk
ELAN onderwijsgroep, educatie
PCBO Dantumadeel, Protestants Christelijk Basis Onderwijs
CSG Liudger scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs
Neushoorn Leeuwarden, poppodium
CVO Zuid West Friesland, voortgezet en praktijk onderwijs
CBS De Opdracht, Christelijke basis school
SVPO - School voor Persoonlijk Onderwijs
Noventa, scholen voor Christelijk Primair Onderwijs