Nieuwe touchscreens voor het Gomarus College in Groningen

Voor het Gomarus College in Groningen hebben wij tien leslokalen voorzien van 75” Prowise touchscreens. Hierbij werden in acht lokalen touchscreens met een elektrische wandlift systeem geïnstalleerd. In twee andere lokalen werd een touchscreen op een elektrisch in hoogte verstelbaar mobiel systeem geplaatst.

Snel geregeld

De uitdaging lag in de beschikbare realisatietijd. Om minimale belasting in het onderwijs te creëren, was er één werkdag beschikbaar voor het demonteren van de aanwezige 5-vlaks whiteboards en AV-apparatuur en het vakkundig installeren van de nieuwe Prowise touchscreens.

Om dit project voor elkaar te boksen voerden we vooraf een intake op locatie uit. Hierbij werden de route binnen het schoolgebouw, de aanwezige infrastructuur en de technische gegevens van diverse leslokalen in kaart gebracht. Na de opdrachtverstrekking is het nodige voorwerk bij ons in eigen huis uitgevoerd. Denk hierbij aan het afvoeren van alle verpakkingsmaterialen, assemblage van verschillende onderdelen, het updaten van de touchscreens en deze plaatsen in speciale transportkisten.

Goed samenwerken

Op de dag van installatie was er een optimale en fijne samenwerking tussen het Gomarus College, onze projectleider en de betrokken AV-technici. Hierdoor kon volgens afspraak alles in één werkdag volledig werkend worden opgeleverd.

Het Gomarus College is al jaren een gewaardeerde klant. Naast de inrichting van leslokalen hebben wij ook de sportzaal mogen voorzien van (grootbeeld projectie) beamers en een audioinstallatie. De beamers en luidsprekers zijn voorzien van een beschermende kooiconstructie. Zo kan de uitvoering van diverse balsporten probleemloos plaatsvinden en is er geen risico op beschadiging van de aanwezige apparatuur.

Wil je meer weten over touchscreens en onderwijsoplossingen?

Wij staan graag voor je klaar. Een verkennend gesprek is altijd mogelijk en verplicht je tot niets. Wij helpen je graag verder. Bel ons op 0511 – 460200 of neem contact op via de oranje contactbutton hieronder.

Geschreven door Martin de Jong

maandag 18 januari 2021

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)