Digitaal lesgeven is dé uitdaging in coronatijd

Al meer dan acht jaren, sinds 2013 mogen wij ons vaste installateur van audiovisuele middelen noemen bij Hogeschool Windesheim. Van Arend Jan Zwarteveen, docent en onderzoeker bij Hogeschool Windesheim, hebben wij onderstaande referentie mogen ontvangen.

"Digitaal lesgeven is de uitdaging voor het onderwijs in deze coronatijd.

Ik werk bij de Hogeschool Windesheim en geef al twaalf jaar lang een driedaagse training voor mensen die de stap naar het onderwijs overwegen. Ik ben in deze tijd de uitdaging aangegaan om het leerzaam, spannend en uitdagend te maken in de digitale omgeving van Teams. Van mijn leidinggevende van Windesheim mocht ik wat materialen aanschaffen voor het inrichten van een ‘digitale leeromgeving’ op mijn zolder: goed beeld, juiste belichting en uitstekend hoorbaar is essentieel. Ik moest hiervoor contact opnemen met de vaste leverancier van Windesheim: PTH Groep. Daar heb ik geen spijt van gehad!

Goed voor elkaar

Ik heb het nu al heel goed voor elkaar met perfect beeld, licht en geluid, maar ik heb ook ervaren dat in deze nieuwe, digitale onderwijswereld geen pasklare oplossingen zijn. We moeten het lesgeven opnieuw uitvinden. Met mensen als Peter Bijzet van de PTH Groep heb ik er een partner bij die me niet alleen de materialen verkoopt, maar meedenkt over oplossingen, zoekt naar nieuwe mogelijkheden om zo, uiteindelijk het digitale lesgeven te verbeteren".

 

Wil jij ook aan de slag met een eigen online streaming studio?

Wij helpen je graag met een passend advies op het gebied van video, verlichting en geluid. Bel ons via 0511 – 460200 of neem contact op via de oranje contactbutton hieronder.

Geschreven door Aukje Boersma

vrijdag 27 november 2020

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)