De beste manier om jouw interne communicatie naar een hoger niveau te tillen

Veel organisaties herkennen deze zoektocht . . . Wat is de beste manier om de hele dag door met je medewerkers en bezoekers te communiceren. Elke afdeling, ieder team en elke persoon heeft behoefte aan verschillende informatie.

Narrowcasting kan helpen bij het optimaliseren van jouw interne communicatie met als resultaat extra gemotiveerde, betrokken en geïnformeerde collega's, een hogere productiviteit en een professionele uitstraling. GoBright View Digital Signage is de #1 gebruiksvriendelijke narrowcasting oplossing en kan ook jouw interne communicatie naar een hoger niveau tillen.

Interne communicatie optimaliseren met narrowcasting

Organisaties hebben veel medewerkers, die gedurende de dag verschillende informatie nodig hebben. Het is voor bedrijven een grote uitdaging om de juiste informatie, op het juiste moment, aan de juiste mensen te communiceren. Narrowcasting kan helpen bij het optimaliseren van de interne communicatie. Toon uitstekende inhoud zoals een dynamische video of nieuwsfeeds die snel door werknemers kunnen worden opgenomen gedurende hun werkdag.

Interne communicatie

Elke medewerker binnen jouw organisatie heeft informatie nodig. Of het nu gaat om werkroosters, bedrijfsnieuws, actualiteiten, KPI’s of de up-to-date verkeersinformatie, collega’s willen weten wat er speelt binnen en buiten het bedrijf. Vaak hebben verschillende afdelingen verschillende informatie nodig. Zo wil de verkoopafdeling de maandelijkse omzet zien, terwijl de marketingafdeling wil dat hun nieuwste video op de schermen wordt getoond. Communicatie met je medewerkers is essentieel voor een succesvolle organisatie.

Productiviteit verhogen

Narrowcasting kan op vele manieren worden gebruikt. Vier successen met collega's door ze video's en foto's te laten zien van de geweldige momenten die jullie samen hebben doorgebracht. Verwelkom bezoekers met je bedrijfsfilm. Succesvolle interne communicatie kan leiden tot meer productiviteit. Uit onderzoek blijkt dat de meeste middelgrote bedrijven overwegen om narrowcasting te gaan gebruiken of het gebruik van hun narrowcasting te vergroten.

Narrowcasting kan een gemakkelijke motivator zijn voor je team. Vier prestaties, deel quotes van opdrachtgevers, breng mooie projecten in beeld en geef ze visuele herkenning. Dit heeft zoveel meer impact dan een simpel mailtje naar alle collega's. Geef jouw medewerkers de erkenning die ze verdienen en motiveer hen om hun werk zo goed mogelijk te doen.

Voor interne communicatieteams kan het een grote uitdaging zijn om elk onderdeel van de organisatie te voorzien van de informatie die nodig is. Grote bedrijven hebben werknemers over meerdere vestigingen. Een team in Groningen, filialen in Friesland, Drenthe en een verkoopkantoor in midden Nederland. Ze hebben allemaal specifiek en algemene bedrijfsgegevens nodig. Houd iedereen overal op de hoogte van de missie en visie van het bedrijf met onze narrowcastingoplossingen. Ons webgebaseerde platform helpt bij het snel verzenden van informatie over de hele wereld. Toon de gewenste informatie aan elke collega op elk moment en waar dan ook met GoBright View.

GoBright View

GoBright View Digital Signage is de #1 gebruiksvriendelijke narrowcastingoplossing oplossing en kan ook jouw interne communicatie naar een hoger niveau brengen. Creëer binnen enkele seconden geweldige content voor de verschillende afdelingen. Geef je medewerkers de informatie die ze nodig hebben en motiveer ze door de successen van uw bedrijf te laten zien. Gebruik standaard of aangepaste widgets, maak afspeellijsten en beheer de weergavelocaties. Toon werkschema's, KPI's, video's, afbeeldingen, weer, verkeersinformatie en nog veel meer. Stel gebruikersrechten in en geef verschillende collega's rechten om in de door jouw geselecteerde gebieden informatie te plaatsen, te wijzigen of te beheren en laat automatisch informatie uit externe databronnen binnenkomen.

GoBright-platform

GoBright View Digital Signage is de nieuwste toevoeging aan de slimme GoBrightkantooroplossingen. Het GoBright platform kan gebruikt worden voor Room, Desk, en Visitor Management en ook voor narrowcasting. Dit maakt GoBright het meest complete platform op de markt. Toon de informatie die je uit Room- en Desk Booking ophaalt op de  narrowcasting schermen. Met deze informatie kunt je jouw klanten op een professionele manier verwelkomen, de weg wijzen en de bezettingsstatus op elke verdieping laten zien, om je medewerkers te informeren over beschikbare werkplekken en vergaderruimtes.

Meer weten over desk booking, roombooking, narrowcasting en mapping?

Laat je dan net als vele andere voorlichten door onze experts.

Geschreven door Martin de Jong

woensdag 30 maart 2022

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)