CBS de Opdracht kiest weer voor PTH Groep!

CBS De Opdracht heeft goede redenen om voor ons te kiezen....
Wat een schitterende referentie kregen wij van CBS de Opdracht!

Hieronder vind je een zeer uitgebreide reactie van Otto Hiemstra, directeur van de school:

"Na 10 jaar gebruik te hebben gemaakt van de lesoplossing met Activ borden, is dit vervangen door de nieuwste digitale presentatieschermen. Bij de bouw van ons gebouw in 2009 was PTH Groep uit Kollumerzwaag de geselecteerde partij om de aanleg van de Activ borden te realiseren. En in de afgelopen jaren was PTH Groep ook regelmatig bij ons voor onderhoud, support, vervangingen en aanvullingen. In 2020 bleek dat dit achteraf een heel verstandige keus was geweest. Bij de bouw van de school werden toen dusdanige instructies en voorkeuren aan de architect meegegeven die wederom zeer goed van pas kwamen. Zo kwamen de ongebruikte, maar toch geplaatste UTP-aansluitingen achter het bord heel goed van pas bij het plaatsen van de nieuwste Prowise touchscreens.

Inmiddels werkt het bestuur van CBS De Opdracht uit Ureterp al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid samen met PTH Groep uit Kollumerzwaag. Ook alle Chromebooks die de afgelopen jaren de school zijn binnengekomen worden geleverd door PTH Groep.

Het bestuur wilde erg graag opnieuw deze nieuwe investeringen via PTH Groep laten lopen, omdat betrouwbaarheid van service, afspraken, garantie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We hebben ervaren dat dit in praktijk wordt waargemaakt.
Mede hierdoor is CBS De Opdracht in staat om kwalitatief goed, excellent onderwijs te verzorgen. En dit is uiteindelijk waar het allemaal om draait.

Het plaatsen van de touchscreens in de zomervakantie van 2020 verliep - zoals verwacht - geheel volgens afspraak. Snel, kordaat en alles zeer netjes afgewerkt. Bij de installatie werd al snel duidelijk dat PTH Groep stoelt op een rijke ervaring wanneer het gaat om dit soort plaatsingen. Wat ook zeer prettig was dat er afspraken op maat konden worden gemaakt. Zo kon er besparing plaatsvinden doordat ook de uren van onze eigen ICT’er werden opgenomen in het hele investeringsplan.

Al met al tevreden leerkrachten, enthousiaste leerlingen en klaar voor de komende 10 jaar."

CBS De Opdracht, S.O. (Otto) Hiemstra, Directeur-bestuurder

Geschreven door Aukje Boersma

donderdag 1 oktober 2020

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)