Winkelwagentje Items: 0 € 0,00
16jan

Bett 2019, PTH Groep en Prowise

Geplaatst op 16 januari 2019

The Web for Classrooms, van Wizenoze, is volledig geïntegreerd in onze gratis onderwijssoftware Prowise Presenter 10. Leerkrachten en leerlingen hebben via The Web for Classrooms toegang tot meer dan 1,8 miljoen informatieve webpagina’s afkomstig van betrouwbare websites en doorzoekbaar op leesniveau.

Met de integratie van The Web for Classrooms in Presenter krijgen leerkrachten en leerlingen toegang tot een relevanter internet voor de voorbereiding van hun lessen of presentaties. De technologie van Wizenoze, op basis van artificial intelligence, zorgt ervoor dat het leesniveau en de relevantie van informatie van het internet beter aansluit bij de gebruikers in het onderwijs.

Leesbaarheidindex

Alle websites zijn geselecteerd op basis van betrouwbaarheid van de makers en op geschiktheid voor scholieren. Alle webpagina’s zijn automatisch geanalyseerd op leesniveau dankzij innovatieve technologie, genaamd de Wizenoze leesbaarheidsindex. Op die manier krijgt elke leerling toegang tot informatie op zijn of haar eigen leesniveau. Leerkrachten kunnen met Web for Classrooms op vijf leesniveaus relevante informatie aanbieden bij hun lesonderwerpen. De websites zijn geselecteerd in lijn met de kerndoelen. Zo krijgt elke leerling relevante en betrouwbare informatie op zijn of haar eigen leesniveau.

Bett

De Bett is de belangrijkste onderwijstechnologiebeurs ter wereld en we zijn dan ook enorm trots dat Presenter 10 door de vakjury is beloond met een finaleplek in de categorie ‘Free digital content or open educational resources’.  Prowise Presenter 10 behoort tot de finalisten voor een prestigieuze Bett Award. Op woensdag 23 januari 2019, tijdens de Bett in Londen, horen we of Presenter 10 er met de award vandoor gaat.

Per april 2019 is de nieuwste versie van de educatieve software (inclusief The Web for Classrooms) beschikbaar in Nederland, Engeland en België.

Bezoekt u de Bett ook? Dan bent u van harte welkom op C92: de prachtige nieuwe Prowise stand van 255 vierkante meter waar toekomstbestendige onderwijsoplossingen gepresenteerd worden die vandaag de dag al perfect inzetbaar zijn in het klaslokaal.
Via twitter kunt u Prowise op de Bett volgen via hashtag #ProwiseBett2019

Natuurlijk zijn wij ook met een team aanwezig op de Bett om ons op de hoogte te stellen van nog veel meer onderwijsontwikkelingen en innovaties. Wellicht ontmoeten we elkaar daar ook!

 

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Dialysetrolley  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl