AV-as-a-Service, van bezit naar gebruik

Steeds meer organisaties en mensen kiezen ervoor om producten en diensten te gebruiken, zonder ze te bezitten. Voorbeelden hiervan zijn: Software-as-a-Service (SaaS), Cloud-as-a-Service en Platform-as-a-Service. In de privésfeer is deze trend ook duidelijk zichtbaar in onder meer de toename in private lease auto’s en de groei van Netflix, Apple TV+, Disneyplus, Amazon Prime Video en Spotify.

PTH Groep voegt hier een heel aantrekkelijke optie aan toe: AV-as-a-Service: de juiste AV-middelen om samen te werken, te presenteren, les te geven en te vergaderen voor een vast bedrag per maand.  

Met AV-as-a-Service (AVaaS) neem je niet alleen de hardware, maar ook aanvullende dienstverlening af. Kosten voor installatie, support & onderhoud (SLA), updates en vervanging zijn onderdeel van het pakket. Met AV-as-a-Service nemen we je alle zorgen voor de apparatuur uit handen en ben je verzekerd van goed werkende apparatuur.

Flexibel en nergens omkijken naar

Met een AV-as-a-Service contract ben je ongekend flexibel en heb je écht nergens omkijken naar. Wij zorgen voor de financiering van het investeringsbedrag, installeren en onderhouden de apparatuur, dragen het risico van de waardevermindering en wij zorgen dat de apparatuur na afloop van de gebruiksperiode wordt verwijderd, hergebruikt of milieuvriendelijk wordt afgevoerd. Daarbij bepaal je zelf de looptijd van het contract.

Duurzaam, circulair, MVO

Steeds meer organisaties nemen in hun beleid op dat ze zich inspannen om te verduurzamen, circulaire principes toe te passen en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Waarbij er bijvoorbeeld gewerkt wordt naar een systeem waarin afval (bijna) niet bestaat en materialen en grondstoffen meer worden hergebruikt.

AV-as-a-Service stimuleert deze circulaire economie. Ten eerste omdat producten steeds meer een tweede leven krijgen. Een tweede reden is dat als producten als dienst geleverd worden (as-a-Service), de leverancier zelf eigenaar blijft. De gebruiker heeft daardoor geen zorgen over het product na afloop van de contactperiode. De leverancier heeft juist baat bij producten die zo goed zijn, dat ze zo min mogelijk onderhoud nodig hebben, zo lang mogelijk probleemloos functioneren én na afloop van de contractperiode zo eenvoudig mogelijk een tweede leven kunnen krijgen. De verantwoordelijkheid verschuift daarmee van de gebruiker naar de leverancier.

AV-as-a-Service_PTH-Groep

De voordelen van AV-as-a-Service op een rij

 • Direct de beschikking over de meest innovatieve audiovisuele technieken zonder investeringen
 • Schaf nu de technologie aan die nodig is om je bedrijf te laten groeien
 • Houd cash vrij voor je andere activiteiten
 • Geen investeringspieken door gelijkmatige betaling
 • Minder druk op je begroting en cashflow
 • Je bent niet verplicht je apparatuur af te schrijven
 • Positieve invloed op de circulaire economie
 • Geen bezit is geen gedoe, de verantwoordelijkheid ligt bij ons
 • Geen administratieve rompslomp en asset management

AV-as-a-Service maakt groei mogelijk

Audiovisuele & IT technologie zijn onmisbaar voor ieder bedrijf. Betere communicatie, meer mogelijkheden tot (internationale) samenwerkingen en grotere efficiëntie. Wil je digitale innovatie, maar ben je beperkt ten aanzien van je investeringsbudget? AV-as-a-Service is de oplossing. Met AV-as-a-Service beschik je steeds over de modernste technologie, zonder die zelf aan te schaffen.

Alles-in-één op maandbasis

Samen met jou denken we na over de benodigde apparatuur, omgevingsfactoren, toekomstige ontwikkelingen, looptijd, vervanging van technologie, onderhoud, trainingen etc. En dat allemaal… As-a-Service. Op basis van een vast bedrag per maand!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Samen met jou bespreken we graag welke oplossing naadloos bij jouw organisatie past. Neem vooral contact op voor meer informatie.

PTH Groep: 0511 – 460200 of neem contact op via het contactformulier.

 

Je huidige middelen in een AV-as-a-Service model onderbrengen?

 

 

 

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

 • Harm Smidswei 9
 • 9298 RE Kollumerzwaag
 • T0511 - 460 200
 • F0511 - 449 536
 • info@pthgroep.nl