Outdoor Led scherm op de loopbrug bij Hogeschool Windesheim

Met meer dan 22.500 studenten en zo’n 2.000 medewerkers in de vestigingsplaatsen Zwolle en Almere is Hogeschool Windesheim één van de grotere HBO-instellingen in Nederland. Juist in deze bijzondere tijden is Windesheim er veel aan gelegen om studenten, medewerkers en bezoekers vroegtijdig van informatie te voorzien. Om in deze vraag te kunnen voorzien hebben wij in opdracht van Hogeschool Windesheim een ledscherm aan één van de loopbruggen van de Campus te Zwolle geïnstalleerd.

Deze werkzaamheden zijn uitgevoerd in samenwerking met de fabrikant van het ledscherm. Zo zorgden wij er voor dat er een perfecte afstemming was tussen het advies en ontwerp, de productie van de ledschermen inclusief de benodigde constructie om het scherm aan de loopbrug te bevestigen, het installeren en de support op en het onderhoud aan de outdoor ledschermen. Naast functionele eisen speelden betrouwbaarheid en duurzaamheid een belangrijke rol in dit project.

 

Wil jij ook goed zichtbaar zijn?

Wij adviseren je graag. Een verkennend gesprek is altijd mogelijk en verplicht je tot niets. Bel ons op 0511 – 460200 of neem contact op via de oranje button hieronder.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)