Hogeschool Windesheim

Met meer dan 22.500 studenten en zo’n 2.000 medewerkers in de vestigingsplaatsen Zwolle en Almere is Hogeschool Windesheim één van de grotere HBO-instellingen in Nederland. Wij mogen al vele jaren Hogeschool Windesheim voorzien van audiovisuele en communicatie oplossingen voor lesgeven, vergaderen, samenwerken en communiceren.

De juiste audiovisuele middelen

Alle lesruimtes, auditoria en collegezalen zijn voorzien van up-to-date en perfect onderhouden apparatuur. De uitleen beschikt over de juiste middelen om aan een groot aantal vragen voor tijdelijke inzet van extra microfoons, camera’s, beeldschermen, beamers en andere av-middelen te voldoen. En in de publiek ruimtes leveren beeldschermen aan personeel, studenten en bezoekers actuele informatie via een eigen Windesheim ‘kabelkrant’ (in vaktermen digital signage of narrowcasting genoemd).

Ledschermen voor zichtbaarheid

Om de publieke zichtbaarheid te vergroten en reclame uitingen te kunnen delen met het vele verkeer op de IJsselallee en de langsrijdende treinen, hebben wij in opdracht van Windesheim een ledscherm aan het T-gebouw van de Campus te Zwolle geplaatst. Om studenten, medewerkers en bezoekers helder en tijdig van informatie te voorzien hebben we eveneens een ledwall aan één van de loopbruggen van de Campus in Zwolle geïnstalleerd.

Onderhoud en reparatie

Behalve de advisering en de installatie verzorgen we ook het preventief onderhoud aan alle apparatuur. Gedurende het jaar zijn er voortdurend medewerkers van ons op de verschillende locaties aanwezig die meerdere malen per week preventief onderhoud uitvoeren. Door apparatuur goed te onderhouden wordt niet alleen de levensduur verlengd. Door het juiste en tijdige onderhoud wordt er bovendien gezorgd dat er een minimum aan uitval van apparatuur ontstaat waardoor hogeschool Windesheim een zeer hoge uptime van de apparatuur en een minimale lesuitval heeft. En mocht er toch eens iets uitvallen dan verhelpen we de storing snel tijdens de onderhoudsrondes of zorgen we dat we direct in de auto stappen om support te verlenen.

 

Wil je weten hoe wij jouw school of bedrijf kunnen helpen de boodschap over te brengen?

Bel onze adviseurs op 0511 – 460200 of gebruik het contactformulier. 

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)