Tijdelijke collegezaal in danszaal Hanzehogeschool

De Hanzehogeschool Groningen is de grootste hogeschool in het Noorden en al vele jaren een aanbestede en zeer gewaardeerde relatie. Vanuit hun ambitie om in 2020 een voorbeeldrol te vervullen als het gaat om duurzaamheid worden ook de gebouwen duurzaam gemaakt. Omdat de dansopleiding, die nu in een oud gebouw in de binnenstad van Groningen gehuisvest is, over enkele jaren naar de campus gaat verhuizen is er in aanpassing van de gebouwen nu al rekening gehouden met de danszalen. Eén van de grote zalen, die in de toekomst als danszaal gebruikt gaat worden, wordt tot die tijd ingezet als collegezaal.

Advies, ontwerp en realisatie

Wij hebben op verzoek van de Hanzehogeschool zorg gedragen voor het ontwerp en realisatie van de tijdelijke inrichting. Om apparatuur veilig en flexibel te kunnen plaatsen en in de toekomst de wensen van de dansopleiding in te kunnen vullen hebben wij een truss-carré geplaatst. In de truss zijn de apparatuur voorzieningen (geluid en projectie) aangebracht en wordt de tijdelijke bekabeling naar een katheder met AMX besturing en centrale apparatuur voor de docent gevoerd. Hierdoor was het niet nodig om in wanden of plafonds te boren en zullen daar bij het plaatsen van de permanente installatie geen beschadiging aan ontstaan.

Zeer tevreden

Zoals bij veel nieuwbouwprojecten hebben wijzigingen op de planning van het bouwproces een grote invloed op de oplevering van de ruimte. Ook hier was dat niet anders en door deze onvoorziene planningswijzigingen resteerde er een korte periode om dit project tijdig te realiseren. Onze opdrachtgever heeft hierbij het volgende opgemerkt: "Wij zijn zeer tevreden over PTH Groep. Er is door de uitvoerende medewerkers PTH Groep snel en adequaat gehandeld, juist ook tijdens de afwezigheid van de collega’s van Hanzehogeschool. Hierdoor is ook dit project voor aanvang van het schooljaar tijdig en juist afgerond."

 

Heb jij ook tijdelijke oplossingen voor jouw organisatie nodig?

Wij helpen je graag verder en kijken samen met je naar de mogelijkheden voor duurzame mogelijkheden zoals circulair in te zetten apparatuur, her te gebruiken middelen en av-as-a-service oplossingen. Samen werken we aan de optimale invulling voor jouw wensen. Bel ons via: 0511 - 460 200 of laat een bericht achter via de contactpagina. Klik daarvoor op de oranje button hier onder.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)