Led techniek beeldbepalend in de Serre

De Hanzehogeschool, waar wij als PTH Groep reeds een jarenlange relatie mee hebben, legde bij ons de volgende vraag neer: ‘Wij willen graag dat jullie met een oplossing komen voor De Serre: een grote ruimte in het Wiebengacomplex, thuis van de Academie voor Gezondheidsstudies. De wens is om hier diploma-uitreikingen te kunnen houden en grote(re) schaalbare bijeenkomsten te organiseren, omlijst met beeld en geluid van hoogwaardige kwaliteit.’

En daar lag meteen de uitdaging, aangezien De Serre ontzettend veel lichtinval heeft, hoog is en voorzien is van bijna alleen maar harde materialen. Een projector viel af, omdat de mate van lichtinval ervoor zorgt dat dit niet mogelijk is. Er is hier gekozen voor een ledscherm, vanwege de uitstekende eigenschappen in een lichte omgeving, de schitterende beeldkwaliteit en de onderhoudsvriendelijke eigenschappen. En zeg nu zelf: is het geen plaatje?

Advies, installatie en onderhoud

Deze werkzaamheden zijn uitgevoerd in samenwerking met de fabrikant van het ledscherm. Samen beschikken we over jarenlange ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van ledschermen.

Toonaangevende geluidsvoorzieningen

Naast beeld is ook een goede geluidsinstallatie van groot belang: de beste spraakverstaanbaarheid en ook uitstekende kwaliteit bij het afspelen van muziek bij feestelijke bijeenkomsten stond op de wensenlijst. Gelukkig hebben wij ook hiervoor de experts in huis! Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het monteren, installeren en instellen van geluidsinstallaties in ruimtes met uitdagende eigenschappen.

Hiermee is De Serre van de Hanzehogeschool klaar voor een zonnige toekomst. Of, om één van de medewerkers van de Hanzehogeschool te citeren: "Dit ziet er echt goed uit, ook een mooi project voor PTH Groep!".

 

Een ledscherm in jouw vergaderruimte, presentatieruimte, ontvangst of showroom?

Wij adviseren je graag. Een verkennend gesprek is altijd mogelijk en verplicht je tot niets. Bel ons op 0511 – 460200 of neem contact op via de oranje button hieronder.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)