Samenwerken op een 21,5 inch screen

De Prowise All-in-One PC is een computer en tablet in één. Het is een echte alleskunner en te gebruiken voor elke situatie in het klaslokaal. Geef instructie, zet leerlingen in groepjes aan het werk of laat iemand zelfstandig opdrachten uitvoeren.

Prowise All-in-One PC  – Core i5

De Prowise All-in-One PC Core i5 is klaar voor topprestaties in het klaslokaal en qua processor, grafische prestaties en geheugen krachtiger dan de Pentium-variant. Hierdoor kunnen leerkrachten en leerlingen tijdens de schooldag zorgeloos genieten van de beste beeldkwaliteit en werken ze moeiteloos met ‘zware’ programma’s. 

Prowise All-in-One PC  – Pentium

De Prowise All-in-One PC Pentium voltooit eenvoudig alle uitdagingen die tijdens een schooldag voorbij komen. De processor zorgt ervoor dat je de beschikking hebt over een All-in-One PC waarop je moeiteloos video’s bekijkt of educatieve spellen speelt. 

Ideaal verlengstuk leraar

De Prowise All-in-One PC is het ideale verlengstuk voor de moderne leerkracht omdat je hem door het slimme formaat overal in het klaslokaal kunt inzetten.

Geef instructie in de pc-modus, zet leerlingen in groepjes aan het werk in de tablet-stand of laat iemand zelfstandig opdrachten uitvoeren in een rustige hoek van het lokaal.

Wil je hem toch op één plek inzetten? Via de Vesa Mount plaats je de All-in-One PC eenvoudig op je bureau of aan de muur en stel je hem in op de voor jou perfecte hoogte.

Maak je geen zorgen over updates en privacy. Updates worden automatisch uitgevoerd, waardoor je altijd de meest recente software gebruikt, die bestand is tegen virussen.

Werk samen in groepjes

In een handomdraai transformeer je de All-in-One PC (21,5″ LED scherm) naar een tablet en krijg je een totaal nieuw apparaat.

In de tablet-stand fungeert de All-in-One PC als touchtafel. Leerlingen kunnen in een groepje rondom het device staan en door de 10-punts multi-touch samen één van de vele touchtafel-tools uit Presenter spelen.

Door de ingebouwde batterij gaat de All-in-One PC ook met intensief gebruik zes uur mee. 

Unieke onderwijsmogelijkheden

De All-in-One PC is gemaakt door en voor het onderwijs.

Zo is het device voorzien van een microfoon en een twee megapixel camera voor het opnemen van filmpjes of het digitaal kletsen via een app als Skype. Qua privacy hoef je je geen zorgen te maken.

Gebruik je de camera niet? Dan schuif je de cover eroverheen. Zo kan er niemand ongewenst meekijken. 

 

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl