Winkelwagentje Items: 0 € 0,00

All-in-One PC

De All-in-One PC:
één apparaat, vele werkvormen!

De inzet van de All-in-One PC maakt een groot verschil in het primaire onderwijsproces. In een handomdraai tover je hem om van pc naar tablet waar meerdere leerlingen tegelijk aan kunnen werken. De toepassingsmogelijkheden zijn ongekend groot!

Interesse? Heel de maand juni hebben we een mooie actie! Je hebt deze maand namelijk al een All-in-One PC voor € 499,- incl. BTW (€ 412,- excl. BTW).

 

All-in-One PC als grote tablet: coöperatieve werkvormen

Vanwege zijn formaat en de multi-touchfunctie is de All-in-One PC geschikt voor coöperatieve werkvormen. Transformeer snel van pc naar tablet, met een extra groot 21,5 inch scherm. We hebben een aantal kant-en-klare coöperatieve lessen voor je klaar staan in de map ‘Touchtafel en AIO lessen’ in de Community.

All-in-One PC als mini-touchscreen: verlengde instructie

Je kunt het apparaat overal gebruiken. De monitor en desktop zijn samengevoegd tot één systeem. Dit bespaart niet alleen energie, het is ook heel praktisch. De All-in-One PC bevat een ingebouwde accu, met een batterijduur tot wel drie uur. Handig als je met een groepje leerlingen apart wil zitten.

All-in-One PC als desktop pc: zelfstandig werken

Bovendien biedt de All-in-One PC de functionaliteiten van een gewone pc. Hij is ook ideaal voor thuisgebruik bij het voorbereiden en nakijken van lessen. Ook leerlingen kunnen snel aan de slag binnen de vertrouwde Windows-omgeving.

Tip: Creatief met de All-in-One PC

Met een gratis te downloaden programma neem je eenvoudig geluiden op met de ingebouwde microfoon. Je kunt de geluidsfragmenten makkelijk bewerken en direct opslaan als audiobestand.

Het is nu ook mogelijk om het audiobestand te importeren in Presenter. In no-time voeg je het fragment aan jouw presentatie toe!

 

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Dialysetrolley  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl