Algemene voorwaarden

Waarom

Om te zorgen voor een efficiënt inkoop- en leveringsproces, hebben wij een aantal voorwaarden benoemd. In de algemene voorwaarden is schriftelijk alles geregeld over een overeenkomst. Ze verduidelijken de overeenkomst tussen ons als leverancier en jou als zakelijke klant. Je gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. In onze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met informatie die we van jou ontvangen. 

Wat is van toepassing

Wij maken gebruik van de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007 (ALIB 2007) vastgesteld door Techniek Nederland (voorheen UNETO-VNI).

Techniek Nederland heeft deze algemene voorwaarden opgesteld zodat direct duidelijk is welke rechten en plichten wij en jij, als leverancier en klant, hebben. Bepalingen in de voorwaarden gaan onder andere over garantie, bedenkingstermijnen, aansprakelijkheid, wat te doen bij verschil van inzicht eigendomsoverdracht en manier van betalen.

Andere of aanvullende voorwaarden

Het gebruik van andere voorwaarden wordt op voorhand uitdrukkelijk afgewezen. Bij de wens om andere inkoop-, verkoop of algemene voorwaarden te gebruiken geldt dat deze enkel aanvullend toegepast kunnen worden waar in de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007 (ALIB 2007) iets niet geregeld is. Ook daarin werken we graag samen. Biedt in dat geval de aanvullende punten helder aan ons aan. Na akkoord van onze directie kunnen aanvullende punten van toepassing worden.

Wanneer je deze voorwaarden wilt inzien dan kun je ze hier downloaden.

 

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)